logo

Asiga UltraGLOSS™ mění paradigma v zubním průmyslu!

Nadcházející revoluce ve světě 3D tisku zubních modelů! Asiga představuje UltraGLOSS™ materiál, který přináší bezchybné, lesklé výsledky s minimálním manuálním zpracováním.

Do neustále se vyvíjejícího prostředí stomatologických technologií přichází revoluční inovace, která předefinuje průmyslové standardy a pozvedne praxi 3D tisku do bezprecedentních výšek – UltraGLOSS™ build tray od společnosti Asiga. Tento přelomový přístup efektivně eliminuje potřebu složitého ručního leštění, přinášejíc předleštěné lesklé povrchy přímo z 3D tiskárny.

Leštění bez námahy s UltraGLOSS™
UltraGLOSS™ umožňuje lékařům tisknout čiré dlahy s lesklým povrchem, čímž se mění konvenční přístup k výrobě dentálních výrobků. Využití UltraGLOSS™ build tray od společnosti Asiga zjednodušuje proces – dodržením standardních postupů mytí a vytvrzování získáte předleštěný povrch s pozoruhodnou lehkostí. To nejen zefektivňuje pracovní postupy, ale zajišťuje i konzistentní a vysoce kvalitní výsledek.

Podívejte se na UltraGLOSS™ video

Kompatibilita a různé aplikace
Všestrannost UltraGLOSS™ přesahuje jeho lesklý povrch. Je kompatibilní s různými čirými materiály a ukazuje se jako ideální volba pro výrobu zubních okluzních dlah, čirých ušních tvarovek/koncovek, čoček a průzorů. Široká kompatibilita materiálu nejenže rozšiřuje rozsah dentálních aplikací, ale představuje také významný pokrok v účinnosti a přesnosti.


Posudek Matthiase Zimmerera: Skok vpřed ve výrobě dlah

Matthias Zimmerer, uznávaný aplikační inženýr a certifikovaný školitel exocad v Schütz Dental, sdílí zkušenosti s UltraGLOSS™ build tray. Dosažení lesklé povrchové úpravy na 3D tištěných dlahách si tradičně vyžadovalo pečlivé manuální leštění, což je časově náročný proces. Se zavedením UltraGLOSS™ build tray se však tento těžkopádný krok stává zastaralým. Jen výměnou zásobníku na materiál se lesklé dlahy vyrábějí přímo na 3D tiskárně, což šetří čas a zajišťuje bezkonkurenční konzistenci v souladu s geometrií.

Zimmerer použil k tisku dlah nový materiál Detax Freeprint Splintmaster TAFF. Následně byly dlahy umyty v čistícím prostředku IPA a vytvrzeny v NK Optik Otoflash.

Odkaz na případovou studii: A new era of splint production has arrived

 

Případová studie Dr. Kasena Somana: Změna paradigmatu ve výrobě dlah

V přesvědčivé případové studii se Dr. Kasen Somana, hlavní zubní lékař v Signature Dentistry, Austrálie, ponořil do zkoumání transformačního vlivu UltraGLOSS™ na výrobu dlah v ordinaci.

Čtyřiatřicetiletá pacientka toužila po estetickém vylepšení chrupu, konkrétně po ostřejších horních očních zubech a bělejším úsměvu. Po důkladné diagnostice se mimo jiné rozhodla také pro 2 resinové dlahy, avšak její historie bruxismu představovala výzvu. Pro potlačení účinků bruxismu byla zvolena plochá okluzní dlaha z materiálu Keyprint KeySplint Soft.

Tisk dlahy pomocí Asiga Max s použitím zásobníku na materiál UltraGLOSS™ se ukázal jako transformační. Vytištěná dlaha vykazovala přesné přizpůsobení s minimálním nepohodlím a vyžadovala jen malou okluzální úpravu. S minimální manuální prací byla dlaha hotova do jednoho dne. Tento zjednodušený přístup nejenže zlepšuje efektivitu postupu, ale přispívá i k lepší complianci pacienta, což v konečném důsledku zvyšuje životnost zubních náhrad.

Tato případová studie ukazuje, jak technologie ve spojení s inovativními materiály, jako je UltraGLOSS™, nově definuje výrobu dlah, přičemž klade důraz na efektivitu, pohodlí pacienta a trvalost léčby.

Odkaz na případovou studii: A game changer for chairside splint production

Formování budoucnosti dentálního 3D tisku
Materiál UltraGLOSS™ od společnosti Asiga není jen inovací; znamená změnu paradigmatu v dentálním 3D tisku. Jeho schopnost zjednodušit pracovní postupy a optimalizovat postupy přímo v ordinaci stanovuje nový standard v přesnosti, efektivnosti a kvalitě. Tato přelomová inovace je připravena předefinovat trajektorii dentálního průmyslu a poskytnout profesionálům nástroj, který se shoduje s jejich vytrvalou snahou o dokonalost.

 

Chcete zhmotnit svůj nápad? Kontaktujte nás a získejte profesionální poradenství v oblasti SLA 3D tisku. Navrhneme nejvhodnější materiál, postaráme se o kompletní výrobu vašeho produktu nebo vám dodáme a pomůžeme integrovat výrobní postup včetně technologie.

Zjistěte více o našich službách 3D tisku, prozkoumejte nabízené poradenství nebo si rovnou domluvte schůzku.

 

KOUPIT UltraGLOSS™ pro Asiga MAX.

KOUPIT UltraGLOSS™ pro Asiga PRO 4K.

 

Používáme cookies