logo

Phrozen Sonic Mini 8K S / recenze

Phrozen s novinkou Sonic Mini 8K S posouvá hranice rozlišení, přesnosti a rychlosti, vytvářejíc tak ideální, cenově dostupnou volbu jak pro začátečníky, tak i pro profesionály.

Společnost Phrozen, původně založená v roce 2016, rychle vystřelila na přední místo v oblasti 3D tisku. S úspěšnou sérií LCD 3D tiskáren nyní představují nový přírůstek - Sonic Mini 8K S. Tato resinová 3D tiskárna, nástupce populárního modelu Sonic Mini 8K, je vhodná pro všechny, od začátečníků až po profesionály, kteří hledají vysokou přesnost a dokonalou povrchovou kvalitu v malých objektech . S novinkou Sonic Mini 8K S Phrozen posouvá hranice rozlišení, přesnosti a rychlosti, vytvářejíc tak ideální volbu pro ty, kteří chtějí excelovat v resinovém 3D tisku.

Sonic Mini 8K S je resinová 3D tiskárna od Phrozen. Phrozen se zaměřuje hlavně na 3D tiskárny pro domácí použití s výborným poměrem cena/výkon. Ovšem vhodné jsou také pro malé firmy a živnostníky. Konkrétně, Mini 8K S je jedním z nejlevnějších produktů v jejich nabídce, ale to neznamená, že tiskárna není kvalitní. Je jen poměrně malá. Aktuální cenu naleznete u nás na e-shopu.

Detaily, které překračují hranice reality
Vytvářejte realistické 3D modely s ohromujícím rozlišením 22 µm, což zajišťuje vysokou kvalitu v každém vytvořeném produktu.


Hladké povrchy na každé straně
Dosáhněte bezvadných modelů s hladkými povrchy díky 50% menšímu počtu vrstev.


Kompatibilní s většinou Slicerů
S otevřeným zdrojovým kódem souborového formátu můžete jednoduše „krájet“ modely pomocí svých oblíbených slicerů, ať už je to Lychee, Chitubox nebo Tango.


Vhodné pro každého
S jednoduchým a intuitivním ovládáním se snadno vložíte do světa 3D tisku bez ohledu na vaše předchozí zkušenosti.


Řada Sonic Mini se vyznačuje tím, že se zaměřuje na podstatné - kvalitu tisku. Pokud je to vaše hlavní kritérium, je Sonic Mini 8K S ideální. Rozlišení XY pouhých 22 μm je snem pro ty, kteří chtějí tisknout objekty s malými detaily. Pro detaily na povrchu, podobné vsřikování plastů, bez viditelných stupňů, rozlišení XY 22 μm s minimální výškou vrstvy 0,01 mm je ideální.

Tato vysoká přesnost vychází z faktu, že zabudovaný LCD displej má rozlišení 7500 × 3273 pixelů na pouhých 165 × 72 mm. Převod pixelů na velikost LCD displeje vede k drobnému rozměru pixelu ve směru XY 22 μm. Ve skutečnosti u resinových 3D tiskáren nezáleží jen na rozlišení, ale také na skutečné velikosti displeje. I když uvidíte obrovskou resinovou 3D tiskárnu s rozlišením 12K, její přesnost může být stále horší než u Mini 8K S.

Dalším důležitým faktorem pro přesnost je minimální výška vrstvy, které lze dosáhnout. Sonic Mini 8K S dosahuje minimální výšky vrstvy až 0,01 mm. Vrstvy, které vzniknou, jsou téměř neviditelné pro lidské oko, pokud vůbec. Když nastavíte mírné vyhlazení hrany ve sliceru, povrch se stane tak hladký, že vrstvy nejsou viditelné ani lupou.


Největší nevýhodou Mini 8K S je samozřejmě jeho malý tiskový objem. V závislosti na tom, na co plánujete použít resinovou 3D tiskárnu, to může mít největší vliv na vaše rozhodnutí. Chcete-li tisknout jen malé miniatury s maximální přesností, Mini 8K S je ideální. Chcete-li najednou tisknout 20 miniatur nebo velkou miniaturu v jednom kuse, měli byste hledat spíše větší 3D tiskárnu. Mimochodem, tiskový objem Mini 8K S je téměř přesně dva litry. To vám může poskytnout lepší představu o velikosti objektů, které můžete s Mini 8K S vytisknout.

Phrozen je známý výrobou velmi odolných 3D tiskáren. Spolu s vysokou přesností a jednoduchostí používání vám Mini 8K S poslouží velmi dlouho pro vaše hobby nebo povolání.

Tiskněte úžasné detaily pomocí Phrozen 8K Combo

Aqua 8K 3D Resin je speciálně navržen tak, aby vytvořil super jemné detaily s plným rozlišením 8K ve čtyřech nádherných barvách. Odkaz na resin na našem e-shopu naleznete zde.
 

KOUPIT Phrozen Sonic Mini 8K S v našem e-shopu.

 

Používáme cookies